skip to Main Content

Repair Café International heeft een partnerschap gesloten met WD-40®. Dit internationale bedrijf is bij reparateurs en installateurs wereldwijd bekend door zijn waterverdrijvende multispray. Daarnaast produceert WD-40 ook specialistische sprays die specifiek geschikt zijn voor losmaken, reinigen en beschermen.

“Bij WD-40 willen we mensen stimuleren om vaker spullen te repareren in plaats van te vervangen. Door de levensduur van spullen te verlengen bespaar je kosten. Daarnaast is het beter voor onze planeet”, vertelt Maud Tegelaers van WD-40. “Daarom zijn we een groot voorstander van het Repair Café. We vinden het geweldig dat steeds meer mensen zich daar vrijwillig inzetten om hun buren te helpen met het repareren van kapotte spullen.”

Gratis producten voor Nederlandse Repair Cafés en bezoekers

WD-40 gaat de Repair Café-beweging daarom op verschillende manieren steunen. Nederlandse Repair Cafés kunnen gratis producten van WD-40 ontvangen. Ze kunnen deze gebruiken tijdens de repareerbijeenkomsten en mogen kleine varianten van WD-40 Specialist® uitdelen aan bezoekers. WD-40 steunt Repair Café International met een donatie.

Martine Postma van Repair Café International is blij met de samenwerking. “De merknaam WD-40 is onlosmakelijk verbonden met repareren. Ook in het Repair Café kom je het vaak tegen. Ik vind het mooi dat dat nu ook tot uiting komt in een partnerschap.”

Campagne ‘Repair, don’t replace’

WD-40 voert dit jaar ook een bredere campagne om repareren te bevorderen: de ‘Repair, don’t replace’-challenge 2023. Hierbij worden reparateurs uitgenodigd om een video of foto’s van hun reparatie te delen. De mooiste projecten worden beloond met klusvouchers.

Dit bericht heeft 7 reacties

  1. Heel mooi nieuws dat WD40 ons initiatief zo wilt steunen.
    Wat is het proces voor het verkrijgen van deze promotionele producten ter ondersteuning van ons werk? Moeten we hiervoor contact opnemen met WD40 of RCNL?

  2. De actie van WD is bedoeld om de naam en producten te promoten; WD-40 is natuurlijk
    al welbekend en wordt al gebruikt.
    Leuk om enkele spuitbussen te ontvangen, maar na het lezen van de actievoorwaarden
    heb ik besloten om geen gebruik te maken van de actie; waar begin je aan!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top