skip to Main Content

Wil jij ervaringen uitwisselen met Repair Café-reparateurs en -organisatoren in andere landen? En ben je benieuwd hoe collega-vrijwilligers in Europa en Noord-Amerika omgaan met typische Repair Café-zaken, zoals het betrekken van jongere generaties en het beoordelen van de vaardigheden van nieuwe reparateurs?

Doe dan mee aan het derde internationale Repair Café-webinar op vrijdag 26 januari 2024 (van 16.00 tot 19.00 uur CET), georganiseerd door Repair Café International en het Centre for Sustainable Design in het VK.

Sprekers uit verschillende landen

Tijdens dit drie uur durende online event delen sprekers van Repair Cafés in verschillende landen hun ideeën. Daarnaast zal europarlementariër Anna Cavazzini vertellen over de stand van zaken rond het Europese recht op reparatie, dat hopelijk vóór komende zomer in een wet zal worden vastgelegd.

Martine Postma van Repair Café International praat de deelnemers bij over het belang van dataverzameling, maar ook over het 15-jarig jubileum van Repair Café in 2024. Alle Repair Cafés ter wereld kunnen hieraan meedoen.

Martin Charter van het Centre for Sustainable Design vertelt over ideeën van Repair Café-reparateurs voor circulair productontwerp.

Meer lezen en aanmelden

Het webinar is in het Engels. Meer informatie over het programma vind je op de website van het Centre for Sustainable Design. Daar kun je je ook aanmelden.

Dit bericht heeft een reactie

  1. Het is spijtig dat de Webinar Engelstalig is. De meeste reparateurs hier in de omtrek (meer dan 40 pers) zijn mensen tss de 50 en 80 jaar en hebben naar Belgische gewoontes als tweede taal het Frans. Een Engelse txt (technisch) is geen probleem om te lezen en te verstaan. Maar Engels is natuurlijk internationaal, maar daar hadden we vroeger geen of weinig contact mee en nu proberen we ons een beetje bij te schaven.

    Prettige feesten,
    Jean Paul WILLE

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top