skip to Main Content

Wil jij ervaringen uitwisselen met Repair Café-reparateurs en -organisatoren in andere landen? En ben je benieuwd hoe collega-vrijwilligers op andere continenten omgaan met zaken die in alle Repair Cafés spelen?

Doe dan mee aan het vierde internationale Repair Café-webinar op vrijdag 12 juli (van 16.00 tot 18.00 uur Nederlandse tijd), georganiseerd door Repair Café International in Amsterdam en het Centre for Sustainable Design in Farnham, VK.

Sprekers uit Europa, de VS, Australië en Aotearoa Nieuw-Zeeland

Tijdens dit twee uur durende online event gaan we in op diverse onderwerpen. Zo horen we meer over de Repair Café-beweging in Australië en Aotearoa Nieuw-Zeeland. Ook besteden we aandacht aan dataverzameling bij Repair Cafés: waarom is dat belangrijk, en wat gebeurt er met de verzamelde gegevens? Sprekers uit verschillende landen komen aan het woord.

Martine Postma van Repair Café International zal de deelnemers onder meer bijpraten over het 15-jarig jubileum van Repair Café in oktober. Ook zal zij een selectie laten zien van de jubileumvlaggetjes die Repair Cafés uit de hele wereld intussen hebben opgestuurd naar Amsterdam.

Martin Charter zal meer vertellen over Repair Café-onderzoek bij het Centre for Sustainable Design.

Meer lezen aan aanmelden

Het webinar is in het Engels. Meer informatie over het programma vind je op de website van het Centre for Sustainable Design. Daar kun je je ook aanmelden.

Dit bericht heeft 2 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top