skip to Main Content

Repair Café taartjesDat het Repair Café-concept geen eendagsvlieg is, blijkt maar weer eens uit het feit dat veel Repair Cafés deze maand hun eenjarig bestaan vieren. Op diverse plaatsen in binnen- en buitenland stond de afgelopen weken taart klaar en werden trouwe vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Van Haarlemmermeer tot Vorden
In januari 2013 stond de teller in Nederland nog op 50 Repair Cafés, maar in het voorjaar stroomde de inbox van Stichting Repair Café vol: het leek of ineens iedereen een eigen Repair Café wilde beginnen. De Repair Bus draaide overuren en reed het hele land door om openingen van nieuwe Repair Cafés bij te wonen.

Hattem, Uden, Vorden, Emmen, Amsterdam Oud-West en Buitenveldert: het is slechts een greep uit de Repair Cafés die deze maand hun eenjarig jubileum vierden. Repair Café Haarlemmermeer, dat vorig jaar op 15 mei in Hoofddorp van start ging, heeft inmiddels zelfs een tweede locatie geopend in Nieuw-Vennep. Linda Abee, initiatiefnemer van Repair Café Haarlemmermeer: “Het lijkt alsof mensen ons steeds beter weten te vinden! Binnenkort gaan we ook open in Zwanenburg en Badhoevedorp.”

Buitenland
Ook in het buitenland zijn allerlei Repair Cafés jarig. Het Canadese Repair Café Toronto, het Franse Repair Café Saint-Egrève en het Engelse Repair Café Warminster konden deze maand allemaal de vlag uithangen vanwege hun eenjarig bestaan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top