skip to Main Content

Het Repair Café gaat een topweekend tegemoet. Op zes plaatsen (zie rechterbalk) zijn komende vrijdag, zaterdag en zondag Repair Cafés gepland. In Utrecht, Tilburg, Maastricht, Leeuwarden en Amsterdam-Zuidoost beleeft het evenement zijn startbijeenkomst. In Hoensbroek gaat het ervaren team van Repair Café Gered Goed uit Heerlen aan de slag.

De Repair Bus uit Amsterdam is erbij in Leeuwarden. “We zouden dolgraag ook naar de andere locaties zijn gegaan”, zegt Martine Postma van de Stichting Repair Café. “Maar we kunnen onszelf nu eenmaal niet in vijven knippen.”

Fantastisch
De Stichting wenst de lokale organisatoren in Utrecht, Tilburg, Maastricht en Amsterdam-Zuidoost wel heel veel succes met hun eerste eigen Repair Café. Postma: “Het is fantastisch dat zo veel lokale groepen in het hele land zo enthousiast zijn over het Repair Café. En dat ze de daad bij het woord voegen.”

De Stichting Repair Café streeft ernaar alle locaties in het land in de nabije toekomst een persoonlijk bezoek te brengen. “Met of zonder de Repair Bus”, aldus Postma. “We willen heel graag zien wat iedere lokale groep ervan heeft gemaakt. En van elkaar kunnen we leren!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top