skip to Main Content

Op vrijdag 18 oktober 2019 is het 10 jaar geleden dat het allereerste Repair Café werd gehouden. Inmiddels zijn er meer dan 1.800 Repair Cafés wereldwijd. Dat vieren we met een groot symposium in de centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam. Het is de kick-off van een feestelijk jaar vol bijzondere jubileumactiviteiten.

Ben jij reparateur, ontwerper, beleidsmaker, ondernemer of student, of wil je meer weten over de betekenis van repareren in ons dagelijks leven? Kom dan naar deze unieke dag met presentaties, discussies, interviews en workshops.

Bekijk het programma en bestel nu kaartjes met korting
Bekijk het voorlopige programma op onze Eventbrite-pagina. Hier kun je ook – met korting – jouw Early Bird-tickets bestellen.

We zien je graag op 18 oktober in Amsterdam. Tot dan!

PS. Het Early Bird-tarief van € 10 (€ 21,50 incl. lunchbuffet) geldt t/m 30 juli, daarna betaal je € 12 (€ 23,50 incl. lunchbuffet). Wees er dus snel bij.

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Beste mensen,

  Vanuit ons burgerinitiatief Minder verpakkingen BROOD-NODIG willen we de mogelijkheden onderzoeken om mee te doen aan dit festival. Ik zou graag met iemand van uw organisatie contact op willen nemen. Op welk telefoonnummer en met wie zou dat kunnen?
  Voor meer info over onze actie: http://www.mvbroodnodig.nl en Facebook: broodnodignederland.

  Hartelijke groet,
  Marie-José de Zeeuw
  broodnodignederland@gmail.com
  06-8122 0775

  1. Beste Marie-José,

   Hartelijk dank voor je interesse voor onze jubileumviering op 18 oktober. Het is inderdaad een leuk idee om een mogelijke samenwerking te bespreken. Misschien kunnen jullie een workshop ‘duurzame broodzakken maken’ organiseren? Je kunt ons bereiken op tel. (020) 223 25 86 of (06) 209 903 92.

   Vriendelijke groet,
   Team Repair Café International

 2. Hallo,
  Ik zou heel graag willen komen maar ik heb helaas geen kaartje kunnen bemachtigen.
  Met de kaartverkoop had ik nog geen zicht op hoe het met mijn dochter zou gaan die net is geopereerd wegens borstkanker.
  Ik ben vrijwilliger bij het repair café in Woerden als naaister.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top