skip to Main Content

Wie van repareren houdt, kan altijd praktische tips gebruiken om de eigen kennis te vergroten. En van wie kun je die tips nu beter krijgen dan van andere reparateurs? Vanuit die gedachte organiseert Stichting De Twaalf Ambachten op zaterdag 27 oktober een Studiedag Repareren.

De dag, die wordt gehouden in Boxtel, is bedoeld voor mensen die zich geregeld met repareren bezighouden. Zij kunnen kennismaken met nieuwe reparatiemethoden en krijgen praktische tips om het repareren van gebruiksvoorwerpen makkelijker te maken. Daarnaast is het leuk en nuttig om een dag lang met reparatieliefhebbers uit het hele land samen te zijn om nieuwe contacten te leggen en informatie uit te wisselen.

Op de studiedag zijn diverse gastsprekers aanwezig, onder wie elektrotechnicus René Kragt (Philips Research), technicus en klokkenmaker Co Jongerius, industrieel en grafisch ontwerper Wim van Overbeeke, fietstechnicus en ligfietsfabrikant Bram Moens en Martine Postma, oprichter van de Stichting Repair Café.

Waar?
De dag wordt gehouden op het terrein van De Twaalf Ambachten, Mezenlaan 2, in Boxtel. De locatie ligt op circa 12 minuten lopen vanaf NS Station Boxtel (route zie www.de12ambachten.nl).

Hoe laat?
De zaal is open om 10 uur. Het programma eindigt om 16.30 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten met een drankje.

Hoeveel plaats?
De Twaalf Ambachten reserveert 20 van de beschikbare 50 plaatsen voor Repair Café-reparateurs. Diverse reparateurs hebben zich al aangemeld. Wees er dus snel bij!

Toegangsprijs
Dankzij financiële ondersteuning van de ASN Foundation en de Haëlla Stichting kan De Twaalf Ambachten de dag aanbieden voor een toegangsprijs van € 10, inclusief een vegetarische lunch met streekproducten, koffie, thee, drankje en infomateriaal.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de Stichting Repair Café, door een mailtje te sturen naar [email protected].

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top