skip to Main Content

Wederom goed nieuws van de Stichting Repair Café: we worden nu ook gesteund door de Stichting DOEN. Het fonds van de goededoelenloterijen, zoals de Nationale Postcode Loterij, helpt de Stichting Repair Café de komende drie jaar bij haar groeiproces. Met steun van DOEN gaan we onder meer een vaste locatie betrekken in Amsterdam-Oost.

Op die locatie – waarover binnenkort meer nieuws – zullen vanaf dit voorjaar regelmatig Repair Café-bijeenkomsten worden gehouden. Maar de ruimte zal ook voor andere doeleinden worden gebruikt. “Nu er in het land steeds meer lokale groepen aan de slag gaan met hun eigen Repair Café, merken we dat de behoefte aan een vaste locatie groeit”, vertelt Martine Postma van de Stichting Repair Café.

Ervaringen uitwisselen
“Veel mensen willen langskomen om de sfeer van het Repair Café te proeven. Wij op onze beurt willen graag de mogelijkheid hebben om lokale organisatoren in Amsterdam uit te nodigen. Het zou bijvoorbeeld heel nuttig zijn om groepen die al met hun eigen Repair Café zijn begonnen, in contact te brengen met groepen die binnenkort van start gaan. Ze kunnen ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.”

Met steun van DOEN moet ook de dienstverlening aan de lokale Repair Café-organisatoren worden uitgebreid. Postma: “Zo denken we erover om lokale Repair Cafés de mogelijkheid te geven hun eigen website bij te houden, als subsite van www.repaircafe.nl. En we hebben nog veel meer plannen. Geweldig dat we die nu kunnen gaan uitvoeren!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top