skip to Main Content

Een mooie ruimte met goede voorzieningen en gratis parkeren voor de deur. Marcel Rowaan heeft een perfecte locatie voor het Repair Café in Wolfheze. Op zaterdag 21 april organiseerde hij voor de tweede keer een Repair Café in ‘zijn’ dorpshuis De Burcht. De Repair bus van de Stichting Repair Café was er dit keer ook bij, met een elektricien en een kledingreparateur.

Hoewel het nog niet storm liep, was er genoeg te doen. Naaister Marjanne van der Vliet hielp een bezoekster met kapotte lakens en repareerde een paar wollen truien met mottengaatjes. Een vader en zoon kwamen langs met een speelgoedtractor, er was iemand met een haarföhn en een elektrisch kacheltje. Een oudere bewoonster van het nabijgelegen blindeninstituut kwam langs met een paar kapotte slippers en een speelgoedaquarium. Ook was er een verslaggeefster van regiokrant Hoog en Laag. Lees hier haar artikel.

Extra handen nodig
“Het is een kleine gemeenschap en het fenomeen Repair Café moet nog een beetje gaan leven hier”, aldus een buurvrouw die even poolshoogte kwam nemen. Een andere nieuwsgierige dorpsgenoot was zo enthousiast dat hij zich meteen aanmeldde als vrijwillig reparateur.

En dat is heel erg nodig. Want organisator Marcel Rowaan kan nog wel wat extra handen gebruiken. “Ik zoek zeker drie elektriciëns of technici die apparaten kunnen repareren en twee kledingreparateurs voor de naaitafel.” Geïnteresseerden kunnen Marcel Rowaan bellen: 06-51551778.

De volgende bijeenkomst in Wolfheze is op zaterdag 26 mei.
Locatie: Dorpshuis De Burcht, Macharislaan 15, Wolfheze.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top