skip to Main Content

Het Repair Café Utrecht is zo succesvol dat er plannen zijn voor uitbreiding in de stad. Om te onderzoeken of er animo is voor een tweede Repair Café in de wijk Hoograven is er op zaterdag 16 juni een try out. Tijdens Utrecht Manifest is er een Repair Café in De Schuurtjes. Er wordt nog druk gezocht naar handige vrijwilligers die het nieuwe Repair Café kunnen gaan bemannen.

Wijkeconomie
Zaterdag 16 juni is het ‘schuurtjesdag’ tijdens Utrecht Manifest, een tweejaarlijks cultuurevenement in en rond de stad Utrecht. Het evenement wil ontwerpers van allerlei zaken en gebruikers daarvan dichter bij elkaar brengen. Een van de projecten richt zich op de schuurtjes in de buurt. Er wordt gekeken hoe activiteiten in schuurtjes kunnen bijdragen aan de wijkeconomie. Samen met het Repair Café Utrecht wordt er een middag gerepareerd in de schuurtjes.

Veel bezoekers
Het Repair Café Utrecht hoopt via dit evenement in contact te komen met reparateurs uit de buurt. En met mensen die in Hoograven een tweede, vaste locatie van het Repair Café willen opzetten. Dat er bij het Utrechtse publiek veel animo is voor het Repair Café, blijkt wel uit de hoge bezoekersaantallen op de locatie Oudwijk in Utrecht-Oost.

Vrijwilligers voor het nieuwe Repair Café kunnen zich aanmelden via: [email protected]

Het Repair Café in de schuurtjes is op het Vicona terrein bij de Oranjebrug: zaterdag 16 juni van 11.00 tot 16.00 uur

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top