skip to Main Content

Repair Cafe busDe Repair Bus van Stichting Repair Café Nederland maakt deze maand behoorlijk wat kilometers. De bus, die vaak wordt ingezet om nieuwe Repair Cafés te versterken of bestaande Repair Cafés nog eens extra in het zonnetje te zetten, doet in september maar liefst zes plaatsen aan!

Texel
Op zaterdag 6 september bezocht de Repair Bus voor het eerst een  Waddeneiland. In Den Hoorn ging die dag het eerste Texelse Repair Café van start tijdens het Goed Doen Festival. De opening trok bezoekers van over het hele eiland.

Het nieuwe Repair Café wordt georganiseerd door De Verzamelpost, een ontmoetingsplaats waar talentontwikkeling en kennisdeling voorop staat. Een perfecte plek voor een Repair Café, vonden de organisatoren.

Door het land
De hele maand september bezoekt de bus verschillende plaatsen in Nederland. Hij doet diverse festivals aan. Op 13 september versterkt de bus een nieuw Repair Café in Rotterdam-Hoogvliet tijdens de Participarade. Op 18 september rijdt de bus naar Uithuizen, waar tijdens de Groningerweek een Repair Café zal worden geopend.

Ook Utrecht-Lunetten krijgt op een speciale dag bezoek van de Repair Bus.  Tijdens de wijkdag in Lunetten willen de organisatoren hun nieuwe Repair Café onder de aandacht brengen. De maand september wordt afgesloten met bezoeken aan Oude Pekela en Sliedrecht.

Wil je meer informatie over de Repair Bus, of wil je weten hoe je de bus kunt bestellen? Kijk dan op onze Repair Bus-pagina!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top