skip to Main Content

Stichting Repair Café en repareerplatform iFixit slaan de handen ineen. Samen gaan ze zich inzetten om de Europese repareerbeweging nog beter te ondersteunen. Europese Repair Cafés krijgen vanaf nu korting op gereedschap en onderdelen die ze bij iFixit Europe aanschaffen.

Als speciale aanbieding kunnen zij voor minder dan de helft van de prijs de zeer uitgebreide iFixit ProTech Toolkit aanschaffen. Deze toolkit bevat 70 gespecialiseerde stukken gereedschap die onmisbaar zijn bij het repareren van mobiele telefoons, notebooks en kleine huishoudelijke apparatuur.

Kennis uitwisselen, ervaringen delen
Daarnaast gaat iFixit Europese Repair Café-reparateurs en -organisatoren nieuwe mogelijkheden bieden om contact met elkaar te onderhouden. “Repair Cafés kunnen op ons open, wereldwijde community-platform bijvoorbeeld teams vormen rond bepaalde thema’s. In die online-groepen kunnen ze eenvoudig kennis en ervaringen uitwisselen. Zo kunnen ze elkaar én de internationale repareerbeweging versterken”, vertelt Matthias Huisken, directeur van iFixit Europe.

Ook Stichting Repair Café is blij met de samenwerking. Directeur Martine Postma: “iFixit biedt een geweldige infrastructuur voor het verbinden van repareerfanaten wereldwijd. Het zou mooi zijn als de Repair Cafés – te beginnen met die in Europa – daarvan meer gebruik gaan maken.” 

Over iFixit Europe
iFixit GmbH, gevestigd in Stuttgart, is het Europese zusterbedrijf van het Amerikaanse iFixit. iFixit is een gratis, door iedereen te bewerken online-repareerhandleiding, bedoeld om mensen in staat te stellen hun eigen spullen te repareren. iFixit bereikt maandelijks honderdduizenden Europeanen met informatie over repareren. De mensen die aan iFixit bijdragen, geloven dat iedereen het recht heeft om zijn of haar eigendommen te onderhouden en te repareren. En dat kennis en gereedschap om reparaties en onderhoud uit te voeren, net zo breed beschikbaar zouden moeten zijn als de producten zelf. Meer informatie op ifixit.com, eustore.ifixit.com en ifixit.org.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top