skip to Main Content

Repair Café Almere stond afgelopen zaterdag in de schijnwerpers. Tijdens de tweede bijeenkomst van de Almeerders kwam RTL 4 een reportage maken. Het was een geslaagde bijeenkomst met ongeveer twintig bezoekers. Net zoveel als tijdens de opening vorige maand.

De vrijwilligers van Repair Café Almere konden meteen bij opening om 14 uur aan de slag. Een kapotte Senseo, een stereotorentje, een hogedrukreiniger… er was genoeg te doen. Daarnaast werden enkele meubelstukken (een stoel en een lamp) van buurtcentrum De Inloop onder handen genomen. De Repair Bus van de landelijke Stichting Repair Café was ook aanwezig met een reparateur en een naaister.

Spannend
Organisator Liselore Leijten was tevreden met de opkomst. “Het was spannend of er deze keer ook weer veel mensen zouden komen, maar dat is met meer dan twintig bezoekers wel gelukt. Onze locatie is goed, vlakbij een supermarkt, dus de mensen kunnen ons meteen zien.”

Reportage
Een verslaggever van het RTL Nieuws kwam een reportage maken over de economische crisis en nieuwe, populaire burgerinitiatieven, zoals het Repair Café. Bekijk de reportage hier!

Het volgende Repair Café in Almere is op zaterdag 17 november van 14-17 uur in buurtcentrum De Inloop.
Adres: ‘s-Hertogenboschplein 8, Almere.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top