skip to Main Content

Het Repair Café in Amsterdam-Oost (James Wattstraat 75) is op woensdag 8 juni ’s middags open van 14.00-17.00 uur. Buurtbewoners kunnen langskomen met kapotte spullen om die, samen met de Repair Café-deskundigen, te repareren. Aanwezig zijn 3 elektriciens (die ook verstand hebben van timmeren en fietsenmaken) en 2 naaisters.

De Stichting Repair Café test de komende weken uit welke dagen en tijden het best werken als openingstijden voor het vaste Repair Café in stadsdeel Oost. “Woensdagmiddag is misschien een goeie gelegenheid voor mensen die, vanwege schoolgaande kinderen, die middag vrij hebben”, vertelt Martine Postma van de Stichting. Kinderen meenemen is trouwens geen probleem. “We hebben stoepkrijt en een poppenhuis.”

Voorkeur voor dag en/of tijd? Laat het weten!
Maar de Stichting wil het Repair Café ook eens op een avond openstellen. Postma: “Zo hopen we ook buurtbewoners te bereiken die overdag met andere dingen bezig zijn. We horen het trouwens graag als mensen een voorkeur hebben voor een bepaalde dag of dagdeel om naar het Repair Café te komen. Laat een reactie achter op de site, dan kunnen we daar rekening mee houden!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top