skip to Main Content

Het Repair Café doet op woensdag 13 oktober mee aan de budgetmarkt op het Balboaplein in Amsterdam-West. Tussen 11.00 en 13.30 uur kunnen bezoekers bij de Repair Café-kraam terecht met kapotte kleding en elektrische apparaten. Een naaister en een elektricien kunnen helpen bij de reparaties. Maar bezoekers kunnen ook zelfstandig aan de slag, met materialen als lijm, touw en tape.

De budgetmarkt is bedoeld voor iedereen die meer wil doen met weinig geld. Behalve het Repair Café zijn ook organisaties aanwezig die gratis advies geven over zaken als inkomensondersteuning, zorg- en ziektekosten en belastingtoeslagen. Verder is er een rommel- en kledingmarkt en zijn er diverse workshops.

Ook voor rijke mensen
De Stichting Repair Café juicht het initiatief voor de budgetmarkt toe, maar benadrukt dat repareren niet alleen iets is voor mensen met weinig geld. “Zorgvuldig omgaan met kostbare grondstoffen en via reparatie bijvoorbeeld de CO2-uitstoot beperken, is in het belang van iedereen, ook van rijke mensen”, zegt Martine Postma.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top