skip to Main Content

Veel Repair Cafés zijn in de zomermaanden gesloten. Dus is je luchtbed lek, doet je grasmaaier het niet meer of wil je van een lange broek een korte broek maken, en kun je wel wat hulp gebruiken? Bezoek dan deze maand nog een Repair Café!

In Heerhugowaard bijvoorbeeld organiseren de vrijwilligers op dinsdagavond 16 juni het laatste Repair Café voor de zomervakantie. Vanaf dinsdag 1 september zijn ze weer twee keer per maand geopend. En in Ede kun je op zaterdag 20 juni nog een Repair Café bezoeken.

Reparatie-avonturen
Is het Repair Café bij jou in de buurt in de zomer gesloten, ga dan eens naar buurten, dorpen en steden waar je anders nooit komt. Woon je bijvoorbeeld in Rotterdam Hoogvliet, dan kun je in juli en augustus met je kapotte zaklamp terecht in Spijkenisse en Charlois. Of je bezoekt op zaterdagochtend een Repair Café in Dordrecht en gaat ’s middags varen in de Bieschbos.

Ga je met vakantie en gaan je slippers kapot of wil de rits van je slaapzak niet meer open? Kijk dan op de Repair Café-wereldkaartvoor de dichtstbijzijnde Repair Cafés. Je vindt ze overal in Nederland, van Texel, tot de Achterhoek en Limburg. Maar ook in veel Europese landen, zoals België, Frankrijk, Duitsland en Engeland. En ga je heel ver weg, naar Canada of Zuid-Amerika, ook daar wonen handige reparateurs die je graag willen helpen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top