skip to Main Content

Afvalbrengstation (ABS) Molletjesveer in Westknollendam houdt op zaterdag 25 maart een reparatiedag. Inwoners van de gemeenten Zaanstad en Wormerland kunnen tussen 9.00 en 14.00 gratis hun kapotte spullen (laten) repareren bij het speciale HVC Repair Café.

Op het ABS Molletjesveer in Noord-Holland is die dag een speciale reparatieruimte ingericht. Hier kunnen bezoekers, samen met een vrijwilliger van Repair Café Wormerveer, hun kapotte spullen repareren. Gerepareerde spullen kunnen ze mee naar huis nemen of achterlaten op het ABS. Het Repair Café zorgt er dan voor dat het gerepareerde product een tweede leven krijgt.

Repareren is gezellig
De reparatiedag is een initiatief van afvalverwerkingsbedrijf HVC en Repair Café International. Samen willen we laten zien dat veel producten die nu als afval worden weggegooid, na een kleine reparatie nog jaren meekunnen. En, zegt Joop de Kok van Repair Café Wormerveer: “Samen repareren is nog gezellig ook, je ontmoet buurtgenoten en maakt een praatje.”

Volgens Co Kuip van het afvalverwerkingsbedrijf past repareren goed bij HVC: “De verlengde levensduur levert milieuwinst op en voorkomt (onnodig) afval.”

Kun je op 25 maart niet naar de HVC Reparatiedag komen, of woon je elders in het land? Bezoek dan een Repair Café bij jou in de buurt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top