skip to Main Content

Een Repair Cafe BezoekenOok tijdens de zomermaanden kun je bij diverse Repair Cafés in Nederland terecht. Hoewel sommige Repair Cafés een zomerstop inlassen, staan op tal van plaatsen in het land nog steeds vrijwilligers klaar om hun buurtgenoten te helpen bij het repareren van kapotte apparaten, kledingstukken en andere voorwerpen.

Zomerjurk of paraplu
Thuisblijvers en vakantievierders in eigen land kunnen bijvoorbeeld langsgaan bij Repair Café Hoogeveen. In Emmen zijn ze zoals altijd geopend op de tweede en vierde vrijdag van de maand. De vaste reparateurs zetten losgeraakte bandjes aan zomerjurkjes of helpen je met het bespannen van je badmintonracket.

Zit het weer onverhoopt niet mee en is je paraplu kapot gewaaid? Repair Café Stichtse Vecht helpt bezoekers deze zomer op maar liefst twee plaatsen de zomer door. En ook in Breukelen wordt gewoon doorgerepareerd.

Houd de site van jouw Repair Café in de gaten om te zien of dat tijdens de vakantieperiode geopend is.

Repair Café op vakantie
Nu het Repair Café over de grens steeds meer aanslaat, kun je zelfs op vakantie in het buitenland nog bij een Repair Café terecht. Hoe repareer je een luchtbed in het Frans? En weten ze in Duitsland raad met een kapotte Hollandse De Waard-tent? Wie weet is er in jouw vakantieland een Repair Café.

Stichting Repair Café Nederland wenst iedereen een mooie zomer!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top