skip to Main Content

‘Repair Café Assen zoekt mensen vanwege populariteit’, kopte het Dagblad van het Noorden. Wat zoeken ze? Nieuwe vrijwilligers! Voor textiel, technische klussen, een gastvrouw of -heer én iemand die ervoor kan zorgen dat Repair Café Assen nog veel vaker in het nieuws komt!

Bij het Repair Café in Assen werkt een hechte groep van vijf technische mannen. Deze vijf kunnen het werk net aan. Zijn er drie verhinderd, dan heeft organisator Greet Oostra een probleem. Voor textiel en de ontvangsttafel is de nood hoger. Voor beide is er maar één vrijwilliger. Schrijven van persberichten en het bijhouden van de sociale media doet de organisator nu zelf, maar zegt ze ‘dat kan beter’.

Vacatures voor vrijwilligers
Repair Café Assen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zelfstandig en veilig klussen kunnen uitvoeren. Ze tonen initiatief, maar zijn ook bereid tot samenwerken en onderling overleg. Ze kunnen (bijna) elke eerste zaterdag van de maand aanwezig zijn en een enkele keer ook op een andere dag, voor een vergadering waarin ze meedenken over de vormgeving van het Repair Café.

Behalve veel klussen, gezelligheid en wederzijds respect, biedt het team van Repair Café Assen ook ruimte aan een enkeling die meer ervaring wil opdoen. Op het bericht in Dagblad van het Noorden waren nog geen reacties gekomen. Dus mail of bel Greet Oostra en meld je aan! Of bezoek het Repair Café in Assen op zaterdag 7 maart, tussen 11.00 en 16.00.

In Nederland zijn veel meer Repair Cafés die regelmatig nieuwe vrijwilligers zoeken. Wil je kijken of het iets voor jou is, ga dan langs bij een Repair Café bij jou in de buurt!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top