skip to Main Content

In 2024 bestaat het Repair Café 15 jaar! Dat gaan we op diverse manieren vieren. Zo komt er op vrijdag 18 oktober – onze echte verjaardag – een Repair Café XL in Den Haag. In de stad waar de Nederlandse regering zetelt gaan we laten zien waar Repair Café voor staat: voor repareren, maar ook voor samenwerking, vrijwillige inzet en een gedeeld streven naar een duurzame toekomst. Voor dit Repair Café XL zoeken we honderd reparateurs met verschillende reparatievaardigheden uit het hele land. Doe je mee? Meld je dan aan via dit formulier.

Gezamenlijke vlaggenlijn maakt wereldwijde beweging zichtbaar

Tijdens het Repair Café XL willen we ook benadrukken dat Repair Café een wereldwijde beweging is, met aanhangers in meer dan veertig landen, verspreid over zes werelddelen. Daarom nodigen we alle Repair Cafés uit om van textiel een vlaggetje te maken voor een gezamenlijke vlaggenlijn. Repair Café International biedt een patroon en een handleiding voor de werkwijze.

Maak je eigen vlaggetje en stuur het op naar Repair Café International

Doet jouw Repair Café ook mee? Download dan het patroon en de handleiding en gebruik je creativiteit. Stuur het resultaat naar Repair Café International in Amsterdam (ons adres staat in de handleiding). Wij maken van alle inzendingen een – hopelijk heel lange – vlaggenlijn waarmee we de feestlocatie van het Repair Café XL op 18 oktober zullen versieren. Zo kunnen alle Repair Cafés dit feest meevieren.

Meer informatie

  • Download het patroon (printen op A4-formaat) en de handleiding voor het maken van jouw eigen vlaggetje
  • Meld je aan als reparateur voor het Repair Café XL op vrijdag 18 oktober in Den Haag

 

Dit bericht heeft een reactie

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top