skip to Main Content

De Stichting Repair Café wordt overstelpt met enthousiaste mailtjes uit het hele land. “Sinds onze mededeling, eind oktober, dat we vanaf januari het land in trekken om overal Repair Cafés te helpen opzetten, krijgen we het ene na het andere verzoek om ondersteuning”, vertelt oprichter Martine Postma. “Overal willen lokale groepen zo snel mogelijk aan de slag.”

De Stichting heeft inmiddels contact met lokale organisatoren in Zeewolde, Goes, Tilburg, Apeldoorn, Leiden, Dordrecht, Utrecht, Westerveld, Groningen, Delft en Den Haag. Ook in andere gemeentes zijn mensen de mogelijkheden van een lokaal Repair Café aan het onderzoeken. In sommige gemeentes draaien al pilots.

Eén ding tegelijk
“Het liefst zouden we volgende week bij al die lokale groepen op de stoep willen staan met de Repair Bus en al onze informatie en praktijkadviezen”, vertelt Postma. “Dat kan helaas niet: we kunnen maar één ding tegelijk.” De komende maanden werkt de Stichting Repair Café aan een uitgebreid informatiepakket voor lokale organisatoren. Vervolgens zal de website worden uitgebreid. Komend voorjaar moet het mobiele Repair Café gereed zijn.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top