skip to Main Content

Het Repair Café stond de afgelopen week weer in de schijnwerpers. Diverse media besteedden aandacht aan de repareerbijeenkomsten in het land. Tijdens Repair Café Amsterdam-Oost waren maar liefst drie verschillende media aanwezig: radio, tv en een krant. Ook elders in het land kwamen geïnteresseerde journalisten op bezoek.

De vrijwilligers van Repair Café Amsterdam-Oost zijn het inmiddels wel gewend: een microfoon onder hun neus, terwijl ze aan het werk zijn. Tijdens de laatste bijeenkomst was er een tv-ploeg van de Duits/Franse zender Arte. Zij maakten een reportage voor het programma Yourope.

Sfeervol
Verder was er een radiojournaliste van Euranet (de Wereldomroep) op bezoek. Zij maakte een sfeervolle reportage over het Repair Café. En een verslaggeefster van de gratis krant Metro schreef een leuk verhaal onder de titel ‘Gooi je spullen niet zomaar weg: ga ermee naar een Café!’

Straatnieuws
De NTR zette reparateur Theo in het zonnetje voor een reportage in het consumentenprogramma 10xBeter. Dat gaat over hoe je geld kunt besparen, door onder meer een Repair Café te bezoeken. Bekijk het programma hier (vanaf minuut 19.15):

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Ook Tilburg was in het nieuws met een aankondiging in Dichtbij van de laatste repareerbijeenkomst van Repair Café 013 op 24 november. En tot slot: lezers van het Haags Straatnieuws kunnen op 22 november een groot interview lezen met directeur Martine Postma van de Stichting Repair Café.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top