skip to Main Content

Organisatoren van de Repair Cafés in Apeldoorn en Culemborg hebben een groen lintje gekregen voor hun inspanningen. Han Horstink van Repair Café Culemborg en Ina Sabanoglu van Repair Café Apeldoorn ontvingen de onderscheiding uit handen van lokale GroenLinks-politici. GroenLinks spreekt hiermee waardering uit voor mensen die zich inspannen voor een duurzamer milieu.

Transition Town
Ina Sabanoglu is initiatiefnemer van Transition Town Apeldoorn en het Repair Café Apeldoorn. Ook is zij de motor achter de Transition Tuin, waar leden van TT en buurtbewoners zelf hun voedsel kweken. Mede dankzij de inzet en het enthousiasme van Ina is Repair Café Apeldoorn een succes.

Ook Han Horstink, de oprichter van Milieudefensie Culemborg en mede-initiatiefnemer van het Repair Café Culemborg, werd onderscheiden. De lokale GroenLinks-fractievoorzitter Vaessen had lovende woorden voor Han, die tevens initiatiefnemer is van diverse groene en duurzame buurtinitiatieven in Culemborg.

Gewaardeerd
Martine Postma van de Stichting Repair Café feliciteert Ina en Han van harte met hun lintje. “Het is geweldig dat mensen die zich zo inzetten voor het Repair Café en het milieu ook door de politiek worden gezien en gewaardeerd.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top