skip to Main Content

Al een half uur voor opening stonden mensen in de rij met hun kapotte spullen. Kortom: het eerste Repair Café in Veldhoven ging zaterdag goed van start. Gedurende de dag werden er veel spullen gerepareerd. De enthousiaste vrijwillige reparateurs maakten de bijeenkomst tot een gezellig samenzijn.

De Kempen
Het Repair Café werd georganiseerd in Kringloopwinkel de Kempen. Veel bezoekers van de winkel kwamen ook een kijkje nemen bij het Repair Café. Er kwamen van alles voorbij: een videorecorder, een overhemd, een tas en verschillende naaimachines. De twee vrouwelijke reparateurs, Do en Sonja, wisten hier wel raad mee. De naaimachines konden bijna allemaal weer tip top mee naar huis genomen worden.

Mooie momenten
Een oudere buurtbewoner kwam langs met zijn kapotte videorecorder. Hij had thuis nog videobanden liggen van zijn bruiloft en andere mooie momenten die hij graag nog eens terug zou zien. De videorecorder kon helaas niet worden gemaakt, maar in de kringloopwinkel stond toevallig nog een exemplaar dat het wel deed. Zo ging iedereen aan het eind van de dag met een tevreden gevoel naar huis.

Voor herhaling vatbaar
Organisator Cor Dekker en de mensen van de kringloopwinkel waren zeer enthousiast over het succes van Repair Café Veldhoven. Daarom gaan ze vanaf januari 2013 vaker een Repair Café organiseren. Houd deze website in de gaten voor nieuwe data.

Dit bericht heeft 2 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top