skip to Main Content

Stichting Repair Café is een van de genomineerden voor de ‘Meer dan handen Vrijwilligersprijzen 2012’. Vrijdag 7 december wordt bekendgemaakt of het Repair Café in de prijzen is gevallen. Van de ruim 250 inzendingen werden 24 projecten, gemeenten en bedrijven geselecteerd.

Een groep vrijwilligers van Repair Café Den Haag zal namens alle vrijwilligers van de Nederlandse Repair Cafés aanwezig zijn tijdens het evenement, dat plaatsvindt op internationale vrijwilligersdag. Uiteindelijk zullen er vijf winnaars bekend worden gemaakt in vier categorieën: innovatie, verbinding, competentie en samenwerking.

Geweldige eer
Het belooft een mooie avond te worden in Madurodam in Den Haag. De feestelijke bijeenkomst wordt gepresenteerd door Lucille Werner. Staatssecretaris Martin van Rijn van het ministerie van VWS reikt de prijzen uit. De winnende projecten ontvangen een bedrag van 5.000 euro.

Martine Postma van de landelijke Stichting Repair Café is trots op de nominatie: “Het is een geweldige eer! Hopelijk vallen we in de prijzen, zodat we in de toekomst nog meer groepen in het land kunnen helpen bij het opzetten van hun eigen Repair Café.”

Zonnetje
De Meer dan handen Vrijwilligersprijzen 2012 zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. Met de prijzen wil het ministerie inspirerende voorbeelden in het zonnetje zetten én waardering uitspreken voor al die vrijwilligers die het mogelijk maken.

De organisatie is in handen van MOVISIE. De 24 genomineerden zijn te vinden op www.vrijwilligerwerk.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top