skip to Main Content

De Repair Bus van de Stichting Repair Café heeft op 9 januari eindelijk een bezoek gebracht aan Repair Café Hilversumse Meent. Dit Repair Café, in een wijk van Hilversum tegen Bussum aan, is al ruim een jaar elke maand actief in het plaatselijke wijkcentrum. Het Repair Café richt zich tot nu toe vooral op het repareren van elektrische apparaten.

“Maar we zouden ook best kleding- of fietsreparaties willen gaan doen als daar behoefte aan is”, zegt Wim Wolfswinkel, bestuurslid van de Stichting Hilversumse Meent, die het Repair Café organiseert. Het wijkcentrum waar alle activiteiten van die stichting plaatsvinden, kent ook een naaiclub waarmee eventueel kan worden samengewerkt.

Gouden handjes
Toch komen de meeste Meentbewoners sinds het begin van het Repair Café met elektrische apparaten aan. Reparateurs Ad Hoogeboom en Cees Signer (“mannen met gouden handjes”, volgens Wolfswinkel) konden ook op 9 januari volop aan de slag. Ze repareerden onder meer een snoer kerstlampjes, een bladblazer en een rijstkoker (zie foto).

Repair Café Hilversumse Meent is elke tweede maandag van de maand geopend, van 20.00 tot 22.00 uur. Locatie: wijkcentrum De Kruisdam, De Meent 5, Hilversumse Meent (telefoon: 035-6932206).

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top