skip to Main Content

Repair Café Den Haag gaat op tournee! Vanaf januari reizen de reparateurs langs de verschillende stadsboerderijen die Den Haag rijk is. De tour begint op zaterdag 14 januari, op stadsboerderij De Woelige Stal in het Transvaalpark (Herman Costerstraat 80). Bezoekers met kapotte spullen kunnen daar tussen 10 en 12 uur terecht. Ook extra reparateurs zijn welkom!

Repair Café Den Haag wordt georganiseerd door het Haags Milieucentrum. De eerste bijeenkomst, op 11 oktober in het Nutshuis, was een doorslaand succes. De bezoekers verdrongen elkaar bij de ingang.

Meer vrijwilligers gezocht
“Het was ons direct duidelijk dat er hier behoefte is aan een Repair Café”, vertelt Amber van der Lans van het Haags Milieucentrum. Zij was dan ook erg blij met het aanbod van de stadsboerderijen om het Repair Café bij toerbeurt onderdak te verlenen. Het is de bedoeling om elke maand een Repair Café-bijeenkomst te organiseren.

Repair Café Den Haag zoekt nog handige Hagenaars om tijdens de bijeenkomsten in 2012 als vrijwilliger te komen helpen bij de reparaties. Daarnaast zijn er mensen nodig die de rol van gastvrouw/-heer op zich willen nemen. Kijk hier wat voor mensen specifiek worden gezocht. Mailen of bellen kan ook: [email protected], of 070-3029952.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top