skip to Main Content

De media hebben het Repair Café ontdekt! Martine Postma van de Stichting Repair Café was donderdagavond te gast in het NPS-programma Dichtbij Nederland op Radio 5 (vanaf minuut 26). Afgelopen dinsdag zond Vroege Vogels TV (zie hieronder, vanaf minuut 14) al een reportage uit over het Repair Café. De beelden waren 11 april gemaakt in het Ostadetheater.

Ook diverse landelijke kranten hebben inmiddels over het Repair Café geschreven. Trouw publiceerde een reportage over de editie van 11 april, het AD stuurde een week later een verslaggever naar het Repair Café in Amsterdam-West. AD-columnist Marieke Henselmans schreef op 17 april al een column over het Repair Café.

Blij met aandacht
De Stichting Repair Café is erg blij met alle media-aandacht. “We worden op deze manier snel bekend in het hele land en dat is prima”, zegt Postma. Ze hoopt dat mensen die enthousiast zijn over het Repair Café, ook de stap zetten om donateur te worden. “Want alleen als we financiering vinden, kunnen we het Repair Café in het hele land van de grond krijgen.” De Stichting Repair Café zoekt ook sponsors.

Get Microsoft Silverlight

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top