skip to Main Content

YouTubeVeel mensen volgen Repair Café Nederland al via Facebook en Twitter, maar de stichting heeft tegenwoordig ook een eigen YouTube-kanaal. Via dit kanaal kun je allerlei leuke filmpjes bekijken over Repair Cafés in binnen- en buitenland. Zo kun je de Repair Café-sfeer zelfs over de grens proeven!

Repair Cafés in Nederland
In de playlistRepair Cafés in Nederland’ staan filmpjes en reportages over Nederlandse Repair Cafés verzameld. Wie zitten er bijvoorbeeld achter Repair Café Deventer? De camera’s van RTV Deventer legden op de dag van de opening vast hoe bezoekers van dat Repair Café al voor openingstijd voor de deur stonden te trappelen. Presentator Harm Edens ging met TV Gelderland op bezoek bij het naburige Repair Café Wageningen.

In een verslag van Haagsedingen.nl vraagt verslaggever Hannes zich af of de reparateurs van Repair Café Den Haag zijn relatie ook kunnen lijmen. Hele andere dingen repareren ze in Repair Café Leeuwarden.

Dat het Repair Café-concept in veel gemeentes een belangrijke sociale en maatschappelijke functie vervult, bewijst dit filmpje over Repair Café Nijmegen. Organisator Cecile van der Pol krijgt van Dwars Groenlinks de prijs voor idealist van de maand uitgereikt.

Buitenlandse Repair Cafés
Het Repair Café is inmiddels letterlijk en figuurlijk al veel grenzen overgegaan. Een naai-editie in Californië, een prachtige Repair Café-locatie in Bristol: hoe het er in het buitenland aan toe gaat in de Repair Cafés kun je bekijken in de playlist ‘Repair Cafés in het buitenland’.

Wil je niks missen? Je kunt je abonneren op het YouTube-kanaal van Stichting Repair Café Nederland.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top