skip to Main Content

SustainiaStichting Repair Café dingt weer mee naar een internationale prijs. De stichting is, samen met 99 andere initiatieven, genomineerd voor de Sustainia Award. De honderd zijn gekozen uit vijfhonderd initiatieven uit 79 landen. De genomineerden zijn samengebracht in de publicatie Sustainia100, die op 9 juni werd gepresenteerd in Londen.

Sustainia is een internationaal platform, met een kantoor in Denemarken. Het platform spant zich in voor een aantrekkelijke, duurzame toekomst. Sustainia zoekt wereldwijd naar succesvolle initiatieven die het leven op aarde beter maken. De organisatie wil tonen hoe de samenleving eruit zou kunnen zien als deze initiatieven wereldwijd werden geïmplementeerd.

Internationale organisaties en bedrijven
Achter Sustainia staan organisaties zoals de Verenigde Naties (UN Global Compact) en het Regions20-initiatief van de Amerikaanse oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger, maar ook bedrijven zoals Microsoft, Philips Lighting en Ikea.

Welk initiatief de Sustainia Award 2013 wint, wordt op 7 november bekendgemaakt in Kopenhagen. Sustainia en partners gaan de winnaar vervolgens helpen om het initiatief op grotere schaal voet aan de grond te geven.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top