skip to Main Content

Het Repair Café kan terugkijken op een mooi en productief jaar. In 2012 gingen veel nieuwe locaties van start en werden er weer duizenden apparaten, kledingstukken, fietsen en meubels gerepareerd. Daarmee zorgen de Repair Cafés ervoor dat de afvalberg minder snel groeit. Én dat er veel gezellige en duurzame contacten in de wijken ontstaan.

In Nederland zijn inmiddels meer dan 50 Repair Cafés. En in het buitenland groeit de belangstelling nog steeds. Dat is ook door veel media opgepikt. Zo opende onlangs, onder het oog van de camera’s van het NOS Journaal, een tweede Repair Café in Keulen. De NOS kwam ook filmen bij Repair Café Haarlem. De reportage werd zaterdag uitgezonden, onder meer in het 8 uur Journaal.

Vrijwilligers
Martine Postma bedankt namens Stichting Repair Café iedereen die een positieve bijdrage heeft geleverd: “De bezoekers, de sponsoren en de vrienden van het Repair Café. Maar vooral al die aardige, enthousiaste en hardwerkende vrijwilligers. Op hun inzet draait het Repair Café. We wensen iedereen hele mooie feestdagen en een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top