skip to Main Content

Duurzame-100Repair Café-bedenker Martine Postma is voor het derde jaar op rij een van de honderd meest invloedrijke duurzame Nederlanders, vindt dagblad Trouw. Ze staat dit jaar op nummer 33 in de Duurzame 100, de ranglijst die Trouw al zes jaar publiceert op de Dag van de Duurzaamheid.

“Ik ben enorm vereerd dat ik opnieuw in de Duurzame 100 sta”, reageert Martine. “Maar het is natuurlijk vooral een erkenning voor de duizenden vrijwilligers die, inmiddels verspreid over de hele wereld, maandelijks of wekelijks hun eigen Repair Café organiseren. Zij brengen repareren op een moderne manier terug in het dagelijks leven. Dat is ontzettend belangrijk!”

Niet meer weg te denken
Martine Postma kwam de lijst van duurzame Nederlanders in 2012 binnen op nummer 31. Vorig jaar zakte ze een aantal plaatsen naar nummer 38. Dit jaar gaat ze weer vijf plaatsen omhoog. Martine: “De 33e plaats van dit jaar geeft aan dat de Repair Cafés een stabiele factor zijn. Ze zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Daarmee wil ik alle vrijwilligers en andere betrokkenen van harte feliciteren!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top