skip to Main Content

Foto opening OegstgeestVan Emmen tot Oud-Beijerland, van Arnhem tot Amsterdam-Noord, van Oegstgeest tot Vorden. De afgelopen weken heeft de Repair Bus nauwelijks stil gestaan. Op heel veel plaatsen in het land werden nieuwe Repair Cafés geopend en de Repair Bus was er natuurlijk bij.

In Emmen zijn in mei maar liefst twee Repair Cafés van start gegaan, een in Emmermeer en een in de kringloopwinkel van Het Goed. En ook in Arnhem is het repareerenthousiasme groot. Zo’n beetje elke wijk is inmiddels van een Repair Café voorzien. De opening van Repair Café Arnhem-Zuid was gezellig en werd druk bezocht. Fietsen, computers, textiel en elektrische apparaten, in Arnhem-Zuid zijn ze van alle markten thuis!

Samenwerking
In Zuid-Holland werken de verschillende Repair Cafés fantastisch samen. De organisatoren van Repair Café Oegstgeest mochten gereedschap lenen van Repair Café Leiden, vrijwilligers van Repair Café Den Haag schoten te hulp bij de opening. En gelukkig maar, want met 250 bezoekers was het misschien wel de drukst bezochte opening van een Repair Café ooit.

In elke gemeente een Repair Café
Het blijft maar nieuwe Repair Cafés regenen. Heusden, Amsterdam Oud-West, Haarlemmermeer, Hilversum: ook in juni openen nieuwe Repair Cafés hun deuren. Wat zou het mooi zijn als er straks in elke gemeente een Repair Café zit!
Voor alle data, adressen en openingstijden, ga naar de bezoekerspagina.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top