skip to Main Content

Ook in de maand april trekt de Repair Bus er weer op uit. Op woensdag 13 april zijn we in Heesch (bij Oss). Tussen 12.00 en 16.00 uur wordt daar, in een tent op de Weekmarkt aan ’t Dorp, een Repair Café gehouden. Drie dagen later, op zaterdag 16 april, zijn de Repair Café-deskundigen tussen 11.00 en 15.00 uur aanwezig op de Energiemarkt in Zeewolde (Flevoland).

Serie van vier
De middag in Heesch is de aftrap van een serie van vier Repair Cafés die dit voorjaar in het Noord-Brabantse dorp worden georganiseerd. Initiatiefnemer is de plaatselijke Transition Town-groep. Vanuit Amsterdam zijn een naaister en een elektricien, ieder met gereedschap en allerlei reparatiemateriaal, aanwezig.

Maar ook deskundigen uit Heesch zelf zijn er op 13 april bij om te helpen bij het repareren van de kapotte voorwerpen die zich aandienen. “Er komt ook een fietsenmaakster, dus mensen kunnen ook met hun fiets langskomen”, vertelt Geertje van der Stappen van Transition Town Heesch.

Helpers gezocht in Zeewolde
Ook in Zeewolde verschijnt de Repair Bus met een elektricien en een naaister aan boord. Bezoekers van de Energiemarkt op het Kerkplein kunnen op 16 april kapotte elektrische apparaten en kleding meenemen om ze ter plekke te komen repareren.

In Zeewolde zijn nog geen verdere Repair Café-bijeenkomsten gepland. De lokale initiatiefnemer – een enthousiaste buurtbewoonster – is nog op zoek naar mede-organisatoren, lokale reparateurs en financiers voor een structureel Repair Café in Zeewolde. Meedoen? Meld je hier aan!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top