skip to Main Content

De RepairMonitor staat op de radar in politiek Den Haag! Tijdens het Algemeen Overleg Circulaire Economie, op 15 maart, noemde Kamerlid Carla Dik-Faber (ChristenUnie) de RepairMonitor een succesvolle manier om producenten aan te sporen de repareerbaarheid van hun producten te verbeteren.

Ze vroeg staatssecretaris Stientje van Veldhoven (D66, Infrastructuur en Waterstaat) of zij bereid is met Stichting Repair Café in gesprek te gaan over uitbreiding van de monitor. De staatssecretaris zegde dit toe: “De RepairMonitor geeft een interessant inzicht in de repareerbaarheid van producten en biedt een mooie basis om ook weer gesprekken aan te gaan. We gaan daar zeker mee verder.”

Aan de slag
Stichting Repair Café is blij met de waardering vanuit de politiek. “Het is heel belangrijk om de RepairMonitor te kunnen doorontwikkelen”, zegt directeur Martine Postma. “Zodat we gedetailleerdere conclusies kunnen trekken waarmee we onder anderen producenten gericht kunnen benaderen. Wij hebben er zin in om aan de slag te gaan!”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top