skip to Main Content

Repair Café opening Oud BeijerlandTal van nieuwe locaties openden de afgelopen weken de deuren. Inmiddels worden er op 90 plaatsen in Nederland Repair Cafés georganiseerd. Op naar de 100 dus! De Repair Bus rijdt ook de komende weken het hele land door om aanwezig te zijn bij de start van nieuwe Repair Cafés.

Burgemeester Klaas Tigelaar van Oud-Beijerland kwam medio maart met zijn kapotte cd-speler naar het Repair Café in de Beijerkorf. Na zijn openingsspeech gingen de reparateurs meteen aan de slag met het apparaat. Toen deze eerste reparatie was gelukt, volgden er binnen drie uur nog dertig! Een groot succes dus, vonden ook de organisatoren van Repair Café Oud-Beijerland, die maar liefst 25 vrijwilligers hadden opgetrommeld. Bekijk hier een aantal filmpjes van de opening.

Pittoresk
De Repair bus reed deze maand twee keer naar Friesland. Op 1 maart opende het Repair Café Leeuwarden-Oost. Het was druk en gezellig in buurtcentrum Meetingpoint. En in het pittoreske Balk was de bus aanwezig bij Repair Café Gaasterland. Daar is de afgelopen tijd met succes geëxperimenteerd met het Repair Café en de organisatie Mijn Gaasterland wil graag na de zomer doorgaan.

Enthousiast
Meer dan honderd mensen bezochten het eerste Repair Café in Enschede. De organisatie schreef een enthousiast verslag van de opening. Op 15 maart was de aftrap van Repair Café Rijswijk. En ook daar was het een gezellige drukte! De komende weken gaan op diverse andere plaatsen in Nederland Repair Cafés van start.
bekijk hier de lijst met alle Repair Cafés.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top