skip to Main Content

Ook Haarlem heeft vanaf nu zijn eigen Repair Café. De eerste bijeenkomst, op 30 november, was drukbezocht en erg gezellig. Tientallen mensen kwamen naar het Speeltuingebouw Klarenhof om kapotte spullen te repareren. Fietsen, truitjes, een bandrecorder, een professionele punten- slijper, een krultang en zelfs een brommer gingen onder het mes.

De lokale organisatoren, van Transition Town Haarlem, kwamen er al snel achter dat ze voor het vervolg wel meer vrijwilligers nodig hebben die handig zijn met elektrische apparaten. Bij die tafel ontstond een rij, doordat er slechts één elektricien was. “Maar er was genoeg aanbod voor drie, of misschien wel vier elektriciens”, aldus Martine Postma van de Stichting Repair Café, die de start van Repair Café Haarlem bijwoonde met de Repair Bus en twee reparateurs uit Amsterdam.

Elektriciens gezocht!
Repair Café Haarlem wil vanaf januari maandelijks een repareerbijeenkomst organiseren. Daarvoor zijn de organisatoren dringend op zoek naar meer elektriciens! Ben jij handig met elektrische apparaten, kun je bv. met een spanningsmeter omgaan, en vind je het leuk om mede-Haarlemmers te helpen bij het repareren van hun kapotte spullen? Stuur een mailtje naar de organisatoren en doe mee!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top