skip to Main Content

Het eerste terugkerende Repair Café op de Zuid-Hollandse eilanden zit in Middelharnis. Daar wordt vanaf nu elke laatste zaterdag van de maand gerepareerd in de foyer van het Diekhuus. Het Repair Café wordt gelijktijdig gehouden met de streek- en rommelmarkt van Middelharnis. “Zo komt er meer reuring in het Diekhuus”, zegt organisator Fred Warbroek.

Repair Café Middelharnis ging op zaterdag 31 maart met succes van start. Spannend, vond Warbroek, die geen idee had hoeveel mensen erop af zouden komen. Dat waren er een behoorlijk aantal. “We hebben deze eerste keer negentien reparatieverzoeken gehad”, vertelt hij. Daarnaast liepen veel mensen binnen om te kijken wat het Repair Café precies is en de sfeer te proeven.

Betrokken
In Middelharnis was geen gebrek aan vrijwilligers. “Via welzijnsstichting Pameijer hebben we allerlei mensen bereid gevonden om als reparateur op te treden”, vertelt Warbroek. “Iedereen voelde zich betrokken en heeft hard gewerkt om een succes te maken van ons eerste Repair Café. Geweldig!”

Het tweede Repair Café in Middelharnis is op 28 april, in het Diekhuus (Beneden Zandpad 7). Openingstijden: van 10.00 tot 13.00 uur.

Meedoen in het Repair Café?
Dat kan. De organisatoren kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken (vooral op het gebied van elektro). Stuur een e-mail naar Repair Café Middelharnis en doe mee!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top