skip to Main Content

De lockdown duurt al zo lang! Je zou bijna vergeten hoe het is om bij elkaar te zijn en samen te repareren. Daarom organiseert Repair Café International op 24 februari een online event voor organisatoren en reparateurs van Repair Cafés in Nederland.

Meld je snel aan!

Tijdens deze sessie vertellen diverse Repair Cafés en afzonderlijke reparateurs onder meer over hun creatieve oplossingen om ook in coronatijd op een veilige manier actief te blijven. Met bijdragen van onder anderen: Bert Huige (Repair Cafe Middelburg), Marjan Vos (Repair Cafe Bussum), Roland Vossen (Repair Cafe Utrecht-Oost), Douwe van der Helm (Repair Cafe Steenwijkerland) en… een verrassing.

Wil jij je ook laten inspireren? Meld je dan aan via de onderstaande link. Wacht niet te lang, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Tot ziens op 24 februari!

Aanmelden voor Repair Café-event

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Beste Jennie,

   Repair Cafés zijn geen dienstverleners met een afhaal- en leverservice. Het zijn bijeenkomsten waar mensen repareerkennis delen en samen kapotte voorwerpen repareren. Omdat dit in de huidige situatie met de dreiging van het coronavirus moeilijk is, zijn er veel locale Repair Cafés die op zoek zijn gegaan naar alternatieve mogelijkheden, zoals online bijeenkomsten.
   Ik stel voor om met een Repair Café in de omgeving contact op te nemen en te zien of de vrijwilligers daar op afstand kunnen helpen. Alle Repair Cafés zijn hier te vinden.

   Veel succes en vriendelijke groet,
   Claudia van het team van Stichting Repair Café

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top