skip to Main Content

Na een gedwongen sluiting van vele maanden gaan de Repair Cafés geleidelijk weer open. Hoe pak je dit als organisator verstandig aan? Over onder meer die vraag houden we op woensdag 23 juni (15.00-16.00 uur) een online event voor Repair Café-organisatoren.

Tijdens deze online sessie hoor je de ervaringen en opvattingen van diverse organisatoren over dit onderwerp. Wie zijn er alweer open en hoe bevalt dat? Wie durft het nog niet aan en waarom niet? Luister naar de verschillende meningen en bepaal je eigen positie.

Win het boek ‘Het leven van dingen’

Journalist en schrijver Warna Oosterbaan haakt ook aan. Hij vertelt over zijn nieuwe boek ‘Het leven van dingen’, over de bijzondere relatie tussen mensen en hun spullen. Warna gaat onder meer in op wat er met ons gebeurt wanneer een voorwerp stuk is. Hij bezocht diverse Repair Cafés en schrijft ook daarover. Tijdens het event mogen we een exemplaar van dit mooie boek weggeven!

Meld je aan

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via de onderstaande link. Wacht niet te lang; er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden voor Repair Café-event

Back To Top