skip to Main Content

Afbeelding 8De maand november 2014 is uitgeroepen tot landelijke Senseo-reparatiemaand. Diverse Repair Cafés organiseren die maand op verschillende tijdstippen en plaatsen in Nederland een speciaal Repair Café waar bezoekers met hun kapotte Senseo terecht kunnen.

Kennisdeling
Het ‘verhaal’ van de Senseo’s begon eerder dit jaar met de veelgeprezen reparatiehandleiding voor Senseo’s. Inmiddels is er een heuse Senseo-werkgroep opgericht, bestaande uit vier Repair Café-reparateurs en twee organisatoren die elkaar via het Repair Café-netwerk hebben gevonden. De werkgroep wil nog een stap verder gaan dan de reparatiehandleiding. Met de landelijke Senseo-maand wil de werkgroep ervoor zorgen dat er in Nederland geen Senseo meer hoeft te worden weggegooid!

Om de reparateurs van deelnemende Repair Cafés klaar te stomen voor de landelijke Senseo-maand, verzorgt de werkgroep in september vier Senseo-repareertrainingen op regionaal niveau. Piet Platteeuw, organisator van Repair Café Middelharnis en trots lid van de Senseo-werkgroep: “Het is de bedoeling dat deze reparateurs hun opgedane kennis vervolgens zelf op lokaal niveau doorgeven aan collega-reparateurs. Die kennisdeling vind ik nog het mooiste. Helemaal volgens de principes van het Repair Café!”

Aanmelden
In november organiseren de Repair Cafés die meedoen aan de Senseo-maand zelf een ‘Senseo Only’ Repair Café. Organisatoren die zich willen opgeven voor de Senseo-maand en de regionale opleidingsdagen kunnen zich inschrijven via een online inschrijfformulier of een mailtje sturen aan de Senseo-werkgroep.

Ben je bezoeker en wil je weten of jouw Repair Café in november een Senseo Only-dag organiseert? Houd dan de site van jouw eigen Repair Café in de gaten of neem contact op met de organisatoren.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top