skip to Main Content

Kaartje_Repair_Café-locatiesAlle Repair Cafés ter wereld zijn vanaf nu via één website te vinden! Op repaircafe.org staan ze allemaal bij elkaar. De nieuwe, internationale site geeft een duidelijk overzicht van de eerstvolgende Repair Cafés die gepland staan, en alle locaties zijn aangegeven op een wereldkaart.

Webshop
Verder bevat de site een webshop, waar internationale bezoekers al het benodigde materiaal kunnen bestellen om zelf hun eigen Repair Café te beginnen. De webshop is – net als de hele site – zowel in het Engels als in het Duits te bekijken. Binnenkort komt het Frans daar ook bij.

Martine Postma, van Stichting Repair Café Nederland, vertelt: “Vooral in Duitsland loopt het momenteel storm. Dagelijks komen er daar nieuwe Repair Cafés bij. Maar ook de Engelsen, Amerikanen en Canadezen hebben het Repair Café ontdekt. En in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland begint het ook te komen. We willen al die initiatieven verbinden via één website.”

Nederland en België
Repaircafe.org vermeldt niet de data en locaties van Repair Cafés in Nederland en België. “Voor de inmiddels 150 Repair Cafés in Nederland houden we een eigen website bij en dat blijven we ook doen”, vertelt Postma. De Vlaamse en Waalse partners van Stichting Repair Café Nederland beheren samen de Belgische site. Repaircafe.org verwijst wel door naar die twee sites.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top