skip to Main Content

Stichting Repair Café heeft haar website vernieuwd. De Nederlandse en de internationale site zijn opgegaan in één internationaal platform: Repaircafe.org.

Op dit nieuwe platform kun je in het Nederlands, Engels, Duits en Frans lezen over het Repair Café en het verbeterde, nu nog completere startpakket bestellen. Ook kunnen Repair Café-organisatoren via de vernieuwde website heel eenvoudig met elkaar in contact komen.

Stel, je organiseert een Repair Café in Vlaanderen en je wilt informatie uitwisselen met andere Vlaamse Repair Café-organisatoren, dan ga je naar de community-pagina. Op deze pagina worden per land de contactmogelijkheden genoemd.

Nog meer verbeteringen
Een Repair Café vinden is nu ook makkelijker. Zo kun je op de nieuwe site in de zes grootste Repair Café-landen (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten) zoeken op provincie- of (deel)staatniveau. Daarnaast kun je nog altijd inzoomen op de wereldkaart, waarop alle ruim 800 Repair Cafés ter wereld staan aangegeven.

De nieuwe website is dan wel per 9 september in de lucht, Stichting Repair Café blijft streven naar verbeteringen. Zo komt er binnenkort ook een meertalige nieuwsbrief en is het startpakket straks ook beschikbaar in het Spaans en het Japans.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top