skip to Main Content

Repair Café A’dam-Oost (thuisbasis van de Stichting Repair Café) heeft een nieuw onderkomen. Met meer ruimte, meer licht, een grote tuin en dat alles in een gezellig deel van Amsterdam-Oost. Vanaf mei zitten we drie keer per maand in buurtcentrum De Meevaart in de Indische buurt. Op woensdag 11 april gaan we proefdraaien; iedereen is welkom tussen 14 en 17 uur.

Grote ruimte
Buurtcentrum De Meevaart in de Balistraat is onlangs weer geopend na een grondige renovatie van een jaar. Het resultaat is prachtig. De grote, centrale ruimte waar het Repair Café wordt georganiseerd, heeft houten tafels, een comfortabele zithoek en een eigen bar. Met mooi weer kunnen de reparateurs hun werk op het zonnige terras doen.

Goed bereikbaar
De Meevaart is een modern buurtcentrum voor bewoners van de Indische Buurt en de Dapperbuurt. De locatie is ook goed bereikbaar voor bewoners van andere delen van Oost, zoals de Watergraafsmeer, Betondorp en de Oostelijke Eilanden. In het buurthuis worden tal van activiteiten georganiseerd. Er kan worden gekookt en gegeten, er zijn ruimtes voor lezingen, voorlichting, dans en beweging.

Gezellig
De verhuizing is nodig, omdat het huidige onderkomen van het Repair Café aan de James Wattstraat vanaf mei grondig gerenoveerd wordt. De nieuwe ruimte in de Balistraat is uitermate geschikt voor het houden van Repair Café-bijeenkomsten. En gezellig bovendien!

De eerste bijeenkomst op de nieuwe locatie is op 11 april van 14.00 tot 17.00 uur. Daarna zijn we nog twee keer open op de oude locatie aan de James Wattstraat. Vanaf 1 mei is het Repair Café twee keer per maand open op woensdagmiddag en een keer per maand op zaterdagmiddag. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Het nieuwe adres: Buurtcentrum de Meevaart, Balistraat 48-a, Amsterdam-Oost.

Dit bericht heeft 0 reacties

    1. Goedemorgen,
      Een elektrische loopband is wel een heel speciaal geval, alleen al vanwege de grootte! Het beste kun je contact opnemen met het Repair Café in jouw omgeving, om te vragen of ze iets voor je kunnen betekenen. Contactgegevens vind je op onze website. Succes!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top