skip to Main Content

Landelijke_RC-dag_2013_kleinMet het jaar 2014 is voor Stichting Repair Café Nederland een nieuwe fase aangebroken. De Stichting heeft zich de afgelopen tijd, samen met het netwerk van lokale organisatoren, georiënteerd op de toekomst van de Repair Café-beweging. In haar nieuwe koers staan twee zaken centraal: verdere verspreiding van het concept en effectieve ondersteuning van de bestaande Repair Cafés.

Webwinkel
Voor nieuwe organisatoren staat sinds begin januari een webwinkel online. Hier kan iedereen het beproefde startpakket aanschaffen, waarmee je, heel eenvoudig, het Repair Café in jouw buurt kunt uitproberen. Is het een succes en wil je doorgaan, dan kun je lid worden van het Repair Café-netwerk en gebruikmaken van alle diensten die Stichting Repair Café Nederland biedt op gebieden als publiciteit, kennisdeling, ontmoeting en innovatie.

Repair Bus
Repair Cafe busDe Stichting blijft het Repair Café ook de komende jaren promoten door met de Repair Bus het land in te trekken. Iedereen kan de bus op locatie bestellen. Neem contact met ons op voor de details!

Stichting Repair Café Nederland gaat zich de komende jaren ook inzetten om het thema repareren in bredere zin te promoten. Zo werkt ze aan een samenwerking met het Amerikaanse platform iFixit. Ook voert ze overleg met organisaties als de Consumentenbond met de bedoeling om repareerbaarheid van goederen hoger op de agenda te krijgen.

Kennisdeling en ontmoeting tussen Repair Café-medewerkers uit het hele land staat de komende jaren hoog in het vaandel! Het jaar is wat dat betreft al goed begonnen met de repareerhandleiding voor Senseo’s, die onlangs op het Repair Café-forum verscheen, met dank aan de Repair Cafés in Deventer en Wageningen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top