skip to Main Content

Repair Café-reparateurs hebben een nieuwe versie gemaakt van de populaire reparatiehandleiding Senseo! Met deze nieuwe, verbeterde handleiding kunnen liefhebbers nog beter hun Senseo-koffieapparaat repareren.

Twee nieuwe Senseo-modellen

Reparateur Piet van der Zanden heeft de eerdere versie verrijkt met de nieuwste inzichten en ervaringen. Ook heeft hij reparatie-instructies toegevoegd voor de nieuwe Senseo-modellen HD7870 en HD7880. Daarnaast zijn her en der kleine aanpassingen en correcties doorgevoerd.

Downloaden vanaf het Repair Café-forum

De nieuwe handleiding is als download beschikbaar via het Repair Café-forum. In hetzelfde forum-topic staat ook informatie voor Repair Cafés die zelf een Senseo-workshop willen organiseren. Nog geen lid van het forum? Registreer je dan snel.

Al tienduizenden keren gedownload

De eerste versie van de Senseo-reparatiehandleiding verscheen in januari 2014. Sindsdien heeft de handleiding furore gemaakt in het Repair Café-netwerk. Het zeer uitvoerige en complete document is al tienduizenden keren gedownload en ligt in veel Repair Cafés standaard op tafel.

Dit bericht heeft een reactie

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top