skip to Main Content

DSC04006 kleinDe naderende herfst biedt altijd een mooie aanleiding om een Repair Café te bezoeken. In Delft bijvoorbeeld: daar houden de organisatoren op zaterdag 5 oktober een speciale fietslampjes-editie. Kijk je fietsverlichting na, samen met de fietsdeskundigen van Repair Café Delft. Geen overbodige luxe nu het weer vroeger donker wordt!

Heggenschaar en wintertijd
Ook andere Repair Cafés zijn al in herfstsferen. In Den Haag genoten bezoekers en vrijwilligers op het erf van kinderboerderij De Gagelhoeve van het herfstzonnetje. Een bezoeker blogde enthousiast over dit Repair Café, dat op 21 september werd gehouden.

In het Engelse Repair Café Warminster werd een heggenschaar gerepareerd. Precies op tijd, want met de blaadjes nog aan de bomen, is het een goed moment om te snoeien; je kunt makkelijk zien welke takken dood zijn. In Zandvoort kregen Repair Café-vrijwilligers twee klokken en een wekker weer aan de praat. Die zijn vast klaar voor de wintertijd!

Herfstgarderobe
Studenten van het Amsterdam Fashion Institute kwamen onlangs op bezoek in Repair Café Amsterdam-Oost. Ze brachten allemaal wat te repareren mee. Een leuk idee voor je herfstgarderobe: hippe retro kleding kopen en verstellen in een Repair Café. Goed voor de smalle studentenbeurs!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top