skip to Main Content
Affiche Net deed-ie het nog
Een speciale aanbieding voor bezoekers van het Repair Café van 11 april in het Ostadetheater. Zij kunnen met korting naar de voorstelling Net deed-ie het nog, waarin huishoude- lijke apparaten, zoals een waterkoker, een stofzuiger en een tosti-apparaat, een hoofdrol hebben. Toneelgroep Factor 1 speelt de voorstelling op 23, 24 en 25 april in het Ostade- theater.

Repair Café-bezoekers betalen geen 11 euro voor een kaartje, maar slechts 9. Kortingsvouchers liggen op 11 april klaar in de foyer van het Ostadetheater.

Net deed-ie het nog is volgens de flyer een ‘absurde choreografie over onze gewoontes en gehechtheid aan de alledaagse techniek’. “Mensen zitten vast in hun dagelijkse routine met huishoudelijke apparaten”, vertelt producent Rosmarijn Huner. “Maar wat gebeurt er als de apparaten het opgeven, bijvoorbeeld doordat de stroom uitvalt? Daar gaat de voorstelling over.”

Daar ligt ook de link met het Repair Café. Martine Postma, van de Stichting Repair Café: “Ook wij bekommeren ons – onder meer – om apparaten die het opgeven. Al is ons doel natuurlijk om ze weer aan de praat te krijgen.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top