skip to Main Content

De organisatoren van Repair Café Zeist pakten het groots aan, afgelopen zaterdag. De opening van de eerste bijeenkomst ging gepaard met een muziekoptreden en diverse toespraken. Leerlingen van het Christelijk College, waar het Repair Café plaatsvindt, verzorgden drankjes en hapjes. Zeker 100 belangstellenden kwamen een kijkje nemen.

Taartjes
De locatie van het gloednieuwe Repair Café Zeist is prachtig: midden in de bossen in de wijk Kerckebosch. Het Repair Café vond plaats in de grote aula van de school, waar genoeg ruimte was voor de reparateurs. Vanaf 10 uur kwamen de eerste bezoekers binnen. Tot sluitingstijd zijn er bijna 30 reparaties uitgevoerd. De officiële opening werd verricht door schooldirecteur Els Bakers en wethouder Joke Leenders van de gemeente Zeist. Het geheel werd muzikaal omlijst met een optreden van de band Museire. Er warens zelfs speciale Repair Café taartjes gemaakt! (zie foto onder)

Levendig
Tegelijk met het Repair Café was er een Weggeefwinkel en konden bezoekers kunst bewonderen van Atelier Totem. Al met al was het een levendige bijeenkomst. Organisator Véronique Krems van Welzijnsorganisatie MeanderOmnium was blij met de hoge opkomst. Bezoekers van het Repair Café waren ook enthousiast. Ze kwamen langs met kleding, stofzuigers, diverse naaimachines, lampjes en speelgoed. Het volgende Repair café Zeist is in januari. Houd de site in de gaten voor meer info.

Dit bericht heeft 0 reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top