skip to Main Content

Het luxe servies van oma dat je nooit gebruikt en de antieke stoel die niet lekker zit. Op zaterdag 17 januari kun je ze laten taxeren bij het Repair Café in Dordrecht. Ervaren taxateur Sylvia Landa taxeert vrijwel alles wat oud is. ‘Als je twijfelt of iets oud is’, zegt Sylvia, ‘altijd laten taxeren!’

Repair Café Dordrecht organiseert graag iets extra’s. Sylvia Landa is een van de leden van de grootste antiquairsfamilie in Nederland. Ze groeide op in de antiekwinkel van haar vader Jan Rijsdijk en werkt er nu al 22 jaar zelf.

Wat is het waard?
‘Als je denkt dat iets oud genoeg is, laat het dan taxeren’, zegt Sylvia Landa. Een spiegel uit 1750 is zeker antiek, maar een designstuk of een paar oorbellen uit de jaren ’60 van de vorige eeuw kunnen ook al in waarde zijn gestegen.

Dus heb je een donkere massief houten tafel van je grootouders geërfd en past die niet in je interieur, of twijfel je over de waarde van een oude theepot, laat hem dan op waarde schatten.

Kom op zaterdag 17 januari met je kapotte én oude spullen (of met een foto ervan, zou zonde zijn als ze kapot gaan) naar het Repair Café in Dordrecht!

Waar: Wijkcentrum StaPal, Otto Dickeplein 1
Openingstijden: 11.00 – 15.00 uur
Kosten: reparaties en taxaties zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Ik begrijp dat jullie reparatie voor alisun zonnebanken doen ik woon in de binnenstad van Dordrecht

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top